Oppitassu on koirakoulu Hyvinkäällä/Hausjärvellä, koulutan tarvittaessa myös kissoja. Myös käytösongelmiin saa kauttani apua ja teen tarvittaessa kotikäyntejäkin. 

Järjestän kursseja ja koulutuksia kesäkaudella ulkokentällä Hausjärvellä.  Yksityiskoulutusta on  myös saatavilla jatkuvasti, esim.  ohituskoulutusta, pennuille tai aikuisille koirille tapakasvatusta, TOKO:a, rally-tokoa tai jotain muuta mitä haluat on kyllä mahdollista tulla treenamaan yksin tai max. 4 koirakon porukassa ulkokentälle Hausjärvelle.  UUTTA VUONNA 2021: Yksityiskoulutusta on nyt saatavilla Unelmalemmikin tiloissa Riihimäellä joka toinen torstai. Aikoja voi varata Unelmalemmikistä tai Yhteydenottolomakkeen kautta klo 11-18 välille.

Olen ammattitutkinnon suorittanut, kokenut eläintenkouluttaja ( yli 10 vuoden kokemus kouluttajan työstä), opiskelen myös jatkuvasti lisää ja kehitän itseäni ja pyrin pysymään ajan hermolla :). Koulutusmetodit perustuvat palkitsemiseen, olen Suomen Eläintenkouluttajat Ry:n jäsen ja toimin yhdistyksen eettisten periaatteiden mukaisesti. Kasvatan myös rottweilereita kennelnimellä Cascani's.


20170810_181514.jpg