P8010096.JPG

Pentujen jatkokurssi ja aikuisten koirien peruskoulu:

Perustaitoja yli 5 kk ikäisille koirille, max. 4 koirakon pienryhmissä. Harjoitellaan itsehillintää, kontaktin pitämistä omistajaan häiriöistä huolimatta, toisten koiren ohittamista ja luopumista. Osallistujat voivat myös vaikuttaa sisältöön, toiveita kuunnellaan mielellään 🙂. Esimerkiksi jäljestämisen alkeet (verijälki), TOKO tai Rally-Toko,  onnistuu. 

22.8.2022  alkaen maanantaisin klo 19.00, 5 koulutuskertaa. Hinta 75 euroa. 

Kaikki kurssit pidetään ulkona osoitteessa Halmekankaantie 215, Mikkelin Nykälässä. Kouluttajana ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja Antje Casper 

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

Pentukurssit:

Pentu oppii koko ajan heti syntymästään alkaen, joten pentukurssille kannattaa tulla heti luovutusikäisenä. Pienelle pennulle on helppo opettaa kauniit käytöstavat heti alusta alkaen ja luoda pohja antoisalle yhteistyölle jatkossa. Opetus tapahtuu yksilöllisesti, palkitsemalla haluttua käytöstä max. 4 koirakon  pienryhmissä. Sopii luovutusikäisestä 9 kk ikään asti.  Jokainen koirakko saa taatusti myös yksilöllistä ohjausta ja huomiota. Rokotuksien voimaantuloa ei tarvitse odottaa, sosiaalistumisen kannalta on tärkeää tulla ennen ko. aikaikkunan sulkeutumista (n. 12 viikkoa) ja emolta (asianmukaisesti rokotettu) saadut vasta-aineet suojaavat siihen asti, kun pentu saa ensimmäiset rokotukset. Myös varhaisrokotuksia on mahdollista ottaa ennen 12 viikon ikää.

Opetettavat asiat:

- Ihmisten tervehtiminen
- Naksutin tai muu  esim. sanallinen ehdollinen vahviste
- Kontaktin pitäminen omistajaan liikkeessä ja paikalla häiriöstä huolimatta
- Luopuminen eli toiminnan keskeyttämisen opettaminen
- Luoksetulo
- Hihnassa kauniisti kulkeminen
- Häiriön sieto ja työskentely toisten koirien läsnäollessa
- Käsikosketus tai joku muu kosketustyökalu omistajan toiveen mukaan

-(Jos aikaa jää, muita peruskäskyjä tai temppuja omistajan toiveen mukaan)

 5 HARJOITUSKERTAA

Seuraavat pentukurssit keväällä 2023

KURSSIEN  HINTA ON 75 e.