Rally-Toko

Rally-toko on hauska harrastuslaji kaikenikäisille- ja kokoisille ihmisille ja koirille. Tärkeintä lajissa on iloinen kontakti ja se että liikkeet suoritetaan hymyssä suin ja hännät heiluen. Kehuminen  ja koiran innostaminen on sallittua kesken suorituksen ja mölliluokassa koiraa saa palkatakin radan aikana. Lajia voi myös harrastaa koiran virikkeistämiseksi ja perustottelevaisuuden parantamiseksi, kilpaileminen ei todellakaan ole aina pakollista.

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

RALLY-TOKON ALKEET

Ryhmä 1: 3.11.2018 alkaen lauantaisin klo 14.30, 7 kertaa. Kouluttajana Liisa Pennanen. 3 PAIKKAA JÄLJELLÄ!

Ryhmä 2: 28.10.2018 alkaen sunnuntaisin klo 13.00, 5 kertaa. Kouluttajana Antje Casper TÄYNNÄ!

- pääosassa kontakti/seuraaminen iloisesti häntä heiluen

- tehdään osallistujien tason mukaisia  lyhyitä ratoja

- opetellaan erilaisia rally-tokon alokasluokan liikkeitä kuten esim. eteen tai sivulle tulot, käännöksiä, paikalla istuminen ja maahan meno, seuraaminen sekä vasemmalla että oikealla puolella (ylempienkin luokkien liikkeitä siis :) ), puolenvaihtoja  jne.

7 kerran hinta 119 euroa. 5 kerran hinta 85 euroa.  Sisähallissa Lyijykatu 7:ssä.

RYHMÄ 2: RALLY-TOKO  ALKEISJATKO-KURSSI 28.8.2018 alkaen 18.00. Kouluttajana Antje Casper (AVO, VOI,) . Ulkokentällä Peuranpääntiellä

Rally-tokoa jo jonkun verran harrastaneille, joilla ALO-luokan kyltit ovat jo suurimmalta osin hallussa. Ratatreenejä ja tekniikka-asioita harjoitellaan myös. Jatkuvasti pyörivä ryhmä, on tilaa.

5 harjoituskerran kurssien hinta on 85 euroa sisältäen alv 24 %.

RYHMÄ 3: RALLY-TOKO  JATKO-KURSSI (VOI, MES) 28.8.2018 tiistaisin klo 19.00. Kouluttajana Antje Casper. Ulkokentällä Peuranpääntiellä

Edistyneemmille harjoittelijoille, voit jatkaa niin monta kurssia kuin haluat (jatkuvasti käyville edullisempi hinta, sitouduttava koka kaudeksi). Syvennetään jo opittuja taitoja, tehdään erilaisia ratoja ja opetellaan osallistujien tason mukaisesti uusia liikkeitä. Jatkuvasti pyörivä ryhmä, on tilaa.

5 harjoituskerran kurssien hinta on 85 euroa sisältäen alv 24 %.

Ulkokentällä ollaan siihen asti, kun siellä näkee ( syyskuun puoliväli suunnilleen), sitten siirrytään sisätiloihin Lyijykadulle tai huonolla säällä myös. Ryhmiin otetaan korkeintaan 4 koirakkoa.