Rally-Toko

Rally-toko on hauska harrastuslaji kaikenikäisille- ja kokoisille ihmisille ja koirille. Tärkeintä lajissa on iloinen kontakti ja se että liikkeet suoritetaan hymyssä suin ja hännät heiluen. Kehuminen  ja koiran innostaminen on sallittua kesken suorituksen ja mölliluokassa koiraa saa palkatakin radan aikana. Lajia voi myös harrastaa koiran virikkeistämiseksi ja perustottelevaisuuden parantamiseksi, kilpaileminen ei todellakaan ole aina pakollista.

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

RYHMÄ 1: RALLY-TOKON ALKEET 18.4.2018 alkaen keskiviikkoisin klo 17.30.  Kouluttajana Liisa Pennanen

RYHMÄ 21: RALLY-TOKON ALKEET 31.5.2018 alkaen torstaisin klo 19.00- Kouluttajana Antje Casper

- pääosassa kontakti/seuraaminen iloisesti häntä heiluen

- tehdään osallistujien tason mukaisia ratoja

- opetellaan erilaisia rally-tokon alokasluokan liikkeitä kuten esim. eteen tai sivulle tulo, käännöksiä, paikalla istuminen ja maahan meno, seuraaminen sekä vasemmalla että oikealla puolella, puolenvaihtoja  jne.

RYHMÄ 2: RALLY-TOKO  ALKEISJATKO-KURSSI 24.4.2018 alkaen 19.30. Kouluttajana Antje Casper (AVO, VOI, MES)

Rally-tokoa jo jonkun verran harrastaneille, joilla ALO-luokan kyltit ovat jo suurimmalta osin hallussa.

RYHMÄ 3: RALLY-TOKO  JATKO-KURSSI (VOI, MES) 24.4.2018 tiistaisin klo 18.30. Kouluttajana Antje Casper

Edistyneemmille harjoittelijoille, voit jatkaa niin monta kurssia kuin haluat. Syvennetään jo opittuja taitoja, tehdään erilaisia ratoja ja opetellaan osallistujien tason mukaisesti uusia liikkeitä.

Kaikilla kursseilla 5 harjoituskertaa. Kurssien hinta on 85 euroa sisältäen alv 24 %.  Lämpimässä sisätilassa Hyvinkäällä.  Ryhmiin otetaan korkeintaan 4 koirakkoa.