Ilmoittautumis- ja peruutusehdot sekä tietoa maksutavoista

Kaikki Tmi Oppitassun kursseille, luennoille ja tapahtumiin tehtävät ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssimaksu laskutetaan ja se tulee maksaa eräpäivänä. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan, mikäli peruutuksen syynä on ohjaajan tai koiran vakava sairastuminen (eläin- tai lääkärintodistus esitettävä), joka estää osallistumisen yli kolmelle kurssikerralle tai koko tapahtumaan, jos kyse on yhden kerran tai tai esim. viikonlopun kestävästä kurssista tai muusta tilaisuudesta. Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle.

Kurssin keskeytyessä koiran pitkäaikaisen sairauden takia koirakko voi osallistua korvaaville kurssikerroille muissa ryhmissä. Mikäli poissaolo kestää kauemmin kuin kolme kurssikertaa, voidaan sopia myös osallistumismaksun palauttamisesta näiden kertojen osalta. Sairastapauksissa omistajan on esitettävä eläin-/lääkärintodistus. Poissaolo tulee ilmoittaa etukäteen.  Tmi Oppitassu pidättää oikeuden määrätä koska ja missä ryhmässä mahdolliset korvaavat suorituskerrat järjestetään.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan nettisivujemme kautta yhteydenottolomakkeella, muista mainita mikä kurssi, alkupäivä ja kellon aika.