ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

 

Voit ilmoittautua puhelimitse, sähköpostitse tai Ota yhteyttä-lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi- tai luentomaksun tulee olla maksettuna ennen kurssin aloittamista. Kouluttajalla on oikeus olla ottamatta kurssille, jos maksua ei ole maksettu.

Peruuttamisen tulee tapahtua vähintään 14 päivää ennen ensimmäistä koulutuskertaa. Tällöin palautamme  90 % maksetusta summasta. Myöhemmin tehty peruminen ei oikeuta kurssimaksun takaisin saamiseen. Koiran tai omistajan sairastumisen (lääkärintodistus esitettävä)  estäessä osallistumisen menetetyt koulutuskerrat voi korvata ryhmäkoulutuksessa tai palautamme maksetun koulutuksen kokonaisuudessaan (lääkärin sairauden toteamispäivästä eteenpän).  Korvauskerroista tulee sopia oman kouluttajan kanssa. HUOM! Korvausmahdollisuus ei koske työ- tai lomamatkoja, sukulaisten vierailuita yms.

Kurssin kesken jättäminen  tai kurssille tulematta jättäminen eivät oikeuta kurssimaksun palautukseen tai maksamatta jättämiseen. Maksamaton kurssi ei ole yhtä kuin peruutus. Ilmoittamatta jääneet ja viime hetkellä tehdyt peruutukset (alle 8 tuntia) katsotaan käytetyiksi kurssikerroiksi.

Maksamattomista tai peruuttamattomista kursseista lähetämme yhden muistutuslaskun, johon lisätään muistutusmaksu 5 e,  jonka jälkeen siirrämme laskun perintään. Perinnän hoitaa Lindorff Oy.

 

Tervetuloa  mukaan oppimaan!