Yksityiskoulutuksien hinnasto

 

-1 koulutuskerta (1/2 h) 20 e. HUOM! Saman perheen useammalle koiralle 10 % alennusta koulutuksista, koskee myös kursseja.

-Ongelmakäytöksen ratkaiseminen: 1. konsultointitapaaminen tai kotikäynti 120 e  (n. 2 tuntia)  15 km säteellä kotoani Mikkelin Haukivuorelta , tämän ylittävältä matkalta hintaan lisätään verohallinnon määrittelemän taksan mukaiset kilometrikorvaukset.  Ensimmäinen kerta sisältää perusteellisen omistajan haastattelun, koiran hyvinvointikartoituksen, ongelmakäytöksen syiden purkamisen, ohjauksen miten opettaa koiraa tehokkaasti ja koiraystävällisesti sekä kotiharjoitteluohjeita ennen seuraava tapaamiskertaa. Seuraavat koulutuskerrat normaalihinnaston mukaan eli 20 e/ 1/2 h (+mahdolliset kilometrikorvaukset). Kotikäynnit maksetaan paikan päällä joko pankkikortilla tai käteisellä.

Maksuvaihtoehdot ovat käteinen, pankki/luottokortti tai lasku. Kurssit tai yksittäiset koulutuskerrat on maksettava kokonaan kurssin tai koulutuksen alkuun mennessä. Koiran tai omistajan sairastuessa lääkärintodistusta  vastaan kurssimaksu palautetaan (lääkärintodistuksen päiväyksestä eteenpäin)  tai maksetut kerrat voi käyttää myöhemmin 8 kk sisällä maksusta.

Voit myös kysyä tarjousta esim. kaveriporukalle tai rotuyhdistykselle haluamanne pituiselle kurssille esim. naksutinkoulutuksesta. Tulen myös pitämään luentoja esim. koirien hyvinvoinnista tai eläinten oppimisesta.