Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Olen Liisa Pennanen ja pidän koulutuksia toiminimelläni Rain Dogs.

Olen kouluttanut työkseni vuodesta 2009 ja kouluttautunut käytännön työn ohella koko ajan lisää.

Olen suorittanut kouluttajan ja ongelmakoirakouluttajan tutkinnot Suomen Eläinkoulutuskeskuksella ja eläintenkouluttajan ammattitutkinnon hyvin arvosanoin.

Kuulun Eläintenkouluttajakiltaan ja olen  Suomen Eläintenkouluttajat Ry:n jäsen.

Koulutan tällä hetkellä useammalla koirakoululla kurssimuotoisesti mm.arkitaitoja, Rally-Tokoa ja hajutyöskentelyä. Teen myös jonkin verran yksityisohjausta ongelmakäytösten parissa.

 Perheessäni on aina ollut koiria, mutta ikiomia koiriani olivat, nyt jo edesmenneet Welsh Corgi Cardiganit Kerttu ja Emma. Tällä hetkellä perheessämme on rescuetaustaisia, sekarotuisia koiria. Sushi on 10-vuotias leikattu uros, Mursik on 2-vuotias uros ja uusimpana perheenlisäyksenä meille muutti 3-vuotias Ulpu.

 Henkilökohtaisesti ja ammatillisesti olen erittäin kiinnostunut koirien hajutyöskentelystä harrastuksena, virikkeenä ja hyötykäytössä. Olen kouluttanut ja harrastanut hajutyöskentelyä lähes 10 vuotta. Pyrin myös kouluttautumaan sillä saralla koko ajan lisää.

Olen toiminut Suomen Nose Work-yhdistyksessä ja olen yhdistyksen kouluttajalistalla.

 Corgien kanssa jo aloitettiin hajutyöskentely monissa muodoissaan. Harrastimme mm.sienestystä, esine-etsintää, tunnistusetsintää ja Nose Workia (ja sen kaltaista erikoisetsintää jo ennen Nose Workia).

 Tällä hetkellä Mursikin ja Ulpun kanssa treenataan Nose Workia ja jäljestystä.

Meillä on vielä harjoiteltavaa yhteisessä arjessa, sillä Mursik ja Ulpu ovat molemmat aktiivisia nuoria koiria ja Ulpu on asustellut kanssamme vasta puoli vuotta.

 Minulle on aina ollut ensisijaisen tärkeää, että arki koirien kanssa on mielekästä ja sujuvaa. Myös koirien kannalta tietenkin!

Tästä syystä nyt toistaiseksi harrastusten tavoitteet on lähinnä koirien aktivoinnissa ja omien koulutusteknisten taitojen harjoittelussa.

 Kouluttajana pyrin olemaan selväsanainen, huumorintajuinen ja rauhallinen. Pyrin siihen, että koulutuksenikin olisivat selkeitä ja yksinkertaisia. Haluan että niissä olisi ihmisten ja eläinten mielestä hauskaa, mahdollisimman stressitöntä ja rentoa.