Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIREENHALLINTA – MATALAVIREISESTÄ TAI YLIVIREISESTÄ OPTIMAALISEEN MIELENTILAAN

 

Seminaari koiran vireenhallinnasta 9.2.2019 klo 10-16. Koirakoulu Oppitassu, Lyijykatu 7 tila 4, Hyvinkää.

 

Sisältö: Noin 2h luento ja 6 x 30 min. koirakkopaikat (koirakkopaikat voivat olla joko matalavireisyyteen ja passiivisuuteen taipuvaisille koirille tai ylivireisille) hinnat 65 e koirakkopaikka ja 35 e. kuuntelijapaikka. 

 

Kiihtyykö koirasi sekunnissa lajitreeneissä tai arjessa, ja kiljuu autossa kun tulette treenipaikalle tai lähdette lenkille? Vai onko käsissäsi koira, joka kuluttaa kaiken treenaamiseen suunnitteleman aikasi tutkimalla maassa haisevia huumaavia tuoksuja sen sijaan että se keskittyisi yhteiseen tekemiseen?

Tässä vireenhallinnan seminaarissa käydään läpi, miten ylivireisestä tai matalavireisyyteen taipuvaisesta koirasta voidaan kouluttaa tasapainoisessa mielentilassa työskentelevä ja keskittynyt harrastuskoira.

Seminaaripäivä perustuu moderneihin opetusmenetelmiin, ja erityisesti Leslie McDevittin Control Unleashed -tekniikoihin, joita seminaarin kouluttaja Mirja Leinikka on opiskellut Leslien mentorointiohjelmassa vuonna 2017.

Seminaarin osallistujien on hyvä hallita perusteet positiivisen vahvistamisen tekniikoilla tapahtuvasta koulutuksesta (naksutinkoulutus).