Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sosiaalinen palkka - mystiikasta käytäntöön-seminaari

Koirakkopaikalle ilmoittautuessasi kerro halustasi osallistua ennakkotehtävään, sekä hieman harrastustaustastasi.

Sisältö: Noin 2h luento ja 6 x 30 min koirakkopaikat

Ennakkotehtävät jaetaan 2 viikkoa aiemmin koirakkopaikkalaisille. 1 tehtävä/ koirakkopaikka.

Monissa harrastuslajeissa koiran tulisi pystyä toimimaan motivoituneesti kilpailutilanteessa ilman ruoka- tai lelupalkkioita. Ainoastaan sosiaalinen palkitseminen, eli koiran kehuminen on sallittua. Jos koira ei motivoidu sosiaalisesta palkitsemisesta lainkaan, ollaan usein pattitilanteessa. Koiralle on kuitenkin täysin mahdollista kouluttaa erilaisia sille mitättömiä asioita ruuan veroisiksi palkkioiksi. On mahdollista kouluttaa koira pitämään kehua ja namia samanarvoisina asioina, ja palkita näin koira onnistuneesti ainoastaan sosiaalisella palkalla. 

Sosiaalisen palkkion kouluttaminen ei tapahdu siten, että koiraa ryhdytään ainoastaan kehumaan joistakin sen tekemisistä, ja hiljalleen kehumista lisätään, ja muiden palkkioiden määrää vähennetään.  Jotta koira oppisi pitämään sosiaalista palkkiota esimerkiksi ruuan veroisena, se täytyy sille systemaattisesti kouluttaa tarkoitusta varten laaditun prosessin läpi. 

Tämä seminaaripäivä perustuu Karen Pryor akatemian johtajan Ken Ramirezin Smart Reinforcement -tekniikkaan. Seminaarin kouluttaja on Koirakoulu Verkossa yrityksen perustaja Mirja Leinikka, joka on opiskellut tekniikkaa Ramirezin ohjauksessa vuoden kestoisessa koulutuksessa. 

Seminaarin osallistujien on hyvä hallita perusteet positiivisen vahvistamisen tekniikoilla tapahtuvasta koulutuksesta (naksutinkoulutus). 

Koirakkopaikoille otetaan kuusi koirakkoa, joista osa saa ennen seminaaria ennakkotehtävän, jota koirakon tulisi sitoutua harjoittelemaan säännöllisesti ennen koulutusta. Ilmoittautuessasi kerro halustasi osallistua ennakkotehtävään, sekä hieman harrastustaustastasi. Koirakot demonstroivat  sosiaalisen palkan opettamisen eri vaiheita seminaarissa. Kuunteluoppilaat puolestaan osallistuvat aktiivisesti havainnointiin erilaisten tehtävien muodossa.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Seminaari sosiaalisen palkan kouluttamisesta harrastuskoirille 17.3.2019 klo 10-16 KUUNTELIJAPAIKKA35.00 €12 kpl
Seminaari sosiaalisen palkan kouluttamisesta harrastuskoirille 17.3.2019 klo 10-16 KOIRAKKOPAIKKA65.00 €0 kpl