Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Koiratanssin alkeet-kurssi

Kurssin aikana opetetaan koiralle omistajan valitsemia temppuja ja kuvioita sekä mietitään alustavaa koreografiaa omistajan valitsemaan musiikkiin. Sopii kaikenikäisille koirille aktivoimiseksi tai jopa kilpailuihin tähtäävillekin. 

'Koiratanssi on luovaa tottelevaisuutta. Siinä yhdistyvät koirankoulutustaidot ja taiteellinen ilmaisu.

Koiratanssia voivat harrastaa kaikenikäiset koiranohjaajat niin rotukoiran kuin sekarotuisen koirankin kanssa. Koiran tulee olla rekisteröity Kennelliiton tai muuhun FCI:n hyväksymään tunnistusmerkintärekisteriin osallistuakseen kilpailuihin. Ohjaajalle apuvälineiden käyttö on kilpailussa sallittu, kunhan ne ovat oleellinen osa esitystä, eikä niitä käytetä koiran painostamiseen tai motivointivälineiden korvikkeena. Laji sopii kaikille, sillä ohjaaja voi rakentaa kilpailuohjelman omien edellytystensä mukaan.

Tavoitteena on vahvistaa koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja tuoda se esiin luovalla ja myös katsojaa viihdyttävällä tavalla. Monipuolisena ja aina uusia haasteita antavana lajina koiratanssi edistää niin koiran kuin ohjaajankin fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia.

Kilpailulajeja koiratanssissa ovat vapaatanssi (freestyle), seuraaminen musiikin tahdissa (heelwork to music) sekä erikoiskilpailut. Kilpailuluokkia on kolme: alokasluokka, avoin luokka ja voittajaluokka. Luokat ovat tasoluokkia, joissa edetään edellä mainitussa järjestyksessä.'(Teksti kopioitu Kennelliiton sivuilta)

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
2.5.2019. Torstaisin klo 18.00. 5 kertaa, kouluttajana Antje Casper89.00 €0 kpl